Ons verhaal

Ondernemershuis Spijkenisse is een goed bereikbare locatie waar aan gastvrijheid en flexibiliteit grote waarden word gehecht. Wij beschikken over diverse soorten ruimtes in verschillende groottes. Zo verzorgen wij vergader en trainersruimtes, spreekkamers, gemeubileerde kantoorruimtes en flexwerkplekken. Alles word zo laagdrempelig verhuurd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor gemeubileerde kantoorruimtes geld: per maand opzegbaar. We betchikken over en bemande receptie waar clienten kunnen worden ontvangen en doorverwezen. In ons restaurant kun je terecht voor en lunch, maar je kunt er ook bij een kop koffie, thee of fris drinken en natuurlijk netwerken.

Ondernemershuis Spijkenisse wil voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn, daarom zijn de mogelijkheden om te huren legio en dat allemaal onder één dak. Hoe makkelijk kun je het jezelf maken? Huur je bijvoorbeeld een kantoorruimte en wil je een vergadering of training houden, hoef je dat niet of verschillende locaties te doen, want dat kan allemaal bij Ondernemershuis Spijkenisse. Wil je naast het werken een lekkere lunch nuttigen? Dat kan in ons gezellige restaurant. Om het verhuren van de ruimtes overzichtelijk te houden, hebben we er voor gekozen iedere ruimte een plaatsnaam te geven. En plaatsnaam van het mooie eiland Voorne en Putten. We hebben hier voor gekozen om zo onze verbondenheid met de regio te onderstrepen.

Onze gast vrouw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

tarieven

bereikbaarheid

Bij Ondernemershuis Spijkenisse hanteren we geen lidmaatschappen, verschillende soorten pakketten, of punten die zijn op te sparen. Wij zijn van mening dat wanner je voor een ieder scherpe prijzen hanteert, je hier geen gebruik van hoeft te maken. De vergaderruimtes zijn per dagdeel en dag te huur. Flexwerkplek, spreekkamer of coachruimte zijn per uur, dagdeel of dag te huur. Ondernemershuis Spikenisse staat voor duidelijkheid, vooraf bespreken we met elkaar wat jouw persoonlijke wensen zijn waar wij zoveel mogelijk aan tegemoet zullen proberen te komen. Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden

Ondernemershuis Spijkenisse, is gelegen aan de Hofweg 1, op het bedrijventerrein Halfweg 1 in Spijkenisse en is goed bereikbaar voor Voorne en Putten, Botlek en Europoort. Daarnaast is het erg makkelijk en toegankelijk om met het OV te komen. 

-Het is gelegen aan de Groene Kruisweg;
-Vlakbij de A-15;
-Aan de voet van de Hartelbrug;
-Gratis voldoende parkeerplaatsen;
-Er is openbaar vervoer aanwezig.

Contact

Wilt u nou meer weten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons op de Hofweg in Spijkenisse. 

Contacteer ons via:

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg info@ondernemershuisspijkenisse.nl