kantoorRUIMTE HUREN

Bent u op zoek naar een comfortabele en professionele kantoorruimte om te huren? Zoek niet verder, want bij het Ondernemershuis Spijkenisse hebben we precies wat u zoekt! Onze kantoorruimtes zijn perfect voor zowel één persoon als voor grotere groepen, en zijn volledig ingericht zodat u meteen aan de slag kan.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende grote kantoorruimtes, die per maand opzegbaar zijn. Zo kunt u altijd een ruimte huren die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. En als u een kantoorruimte bij ons huurt, krijgt u zelfs de kans om uw bedrijfsidentiteit zichtbaar te maken op onze reclamezuil naast het pand.

Of u nu wilt ontspannen, brainstormen of klanten ontvangen in een informele of formele setting: bij het Ondernemershuis Spijkenisse hebben we de perfecte kantoorruimte voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Kantoorruimte huren
Kantoorruimte huren

Op zoek naar een professionele kantoorruimte die meteen gebruiksklaar is? Bij het Ondernemershuis Spijkenisse kunt u een ruimte huren die volledig is ingericht met meubilair, zodat u direct aan de slag kunt gaan. Natuurlijk bent u vrij om u kantoorruimte naar eigen smaak in te richten.

Onze professionele receptionisten en gastvrouwen staan altijd klaar om u en uw gasten te verwelkomen. Bovendien kunt u gebruik maken van een aantal services die ervoor zorgen dat u werk soepel verloopt. Zo kunt u bijvoorbeeld van tevoren een lunchbuffet, koffie of thee of zelfs een borrel regelen voor tijdens een vergadering.

Als u een kantoorruimte bij het Ondernemershuis Spijkenisse huurt, heeft u toegang tot al deze voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

ONZE VOORDELEN

  • Aan de voet van de A15;
  • Per maand opzegbaar
  • Gratis Wi-Fi;
  • Lunch, koffie, thee of borrel mogelijk;
  • Een gastvrouw aanwezig;

CONTACT

Wilt u meer weten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons op de Hofweg in Spijkenisse. 

Contacteer ons via:

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg info@ondernemershuisspijkenisse.nl