kantoorRUIMTE HUREN

Ben je op zoek naar een comfortabele en professionele kantoorruimte om te huren? Zoek niet verder, want bij het Ondernemershuis Spijkenisse hebben we precies wat je zoekt! Onze kantoorruimtes zijn perfect voor zowel één persoon als voor grotere groepen, en zijn volledig ingericht zodat je meteen aan de slag kan.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende grote kantoorruimtes, die per maand opzegbaar zijn. Zo kun je altijd een ruimte huren die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. En als je een kantoorruimte bij ons huurt, krijg je zelfs de kans om je bedrijfsidentiteit zichtbaar te maken op onze reclamezuil naast het pand.

Of je nu wilt ontspannen, brainstormen of klanten ontvangen in een informele of formele setting: bij het Ondernemershuis Spijkenisse hebben we de perfecte kantoorruimte voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Kantoorruimte huren
Kantoorruimte huren

Op zoek naar een professionele kantoorruimte die meteen gebruiksklaar is? Bij het Ondernemershuis Spijkenisse kun je een ruimte huren die volledig is ingericht met meubilair, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Natuurlijk ben je vrij om je kantoorruimte naar eigen smaak in te richten.

Onze professionele receptionisten en gastvrouwen staan altijd klaar om je en je gasten te verwelkomen. Bovendien kun je gebruik maken van een aantal services die ervoor zorgen dat je werk soepel verloopt. Zo kun je bijvoorbeeld van tevoren een lunchbuffet, koffie of thee of zelfs een borrel regelen voor tijdens een vergadering.

Als je een kantoorruimte bij het Ondernemershuis Spijkenisse huurt, heb je toegang tot al deze voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

ONZE VOORDELEN

  • Aan de voet van de A15;
  • Per maand opzegbaar
  • Gratis Wi-Fi;
  • Lunch buffet, koffie, thee of borrel mogelijk;
  • Een gastvrouw aanwezig;

CONTACT

Wilt u nou meer weten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons op de Hofweg in Spijkenisse. 

Contacteer ons via:

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg info@ondernemershuisspijkenisse.nl