Vergaderruimte huren

Comfortabele vergaderruimte huren voor een grote of kleine groep? Dat kan, bij het Ondernemershuis Spijkenisse. Sfeervol vergaderen met of zonder lunch buffet, thee of koffie. Dit is de plek waar u klanten kan ontvangen in een informele of formele setting. U kunt hier ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten. We hebben mooie vergaderruimtes in diverse grote die per dagdeel, per dag of per uur te huur zijn. Afhankelijk van het aantal personen en het soort bijeenkomst zijn er verschillende vergaderruimtes te huur. We hebben veel opties! Vergaderruimtes zijn te huur voor iedereen. 

Onze ruimtes zijn uitgerust met meubilair en verschillend apparatuur voor vergaderingen, zodat u bij aankomst direct aan de slag kunt gaan. Een vergaderruimte huren doet u daarom bij het Ondernemershuis Spijkenisse. Onze receptionisten/gastvrouw verwelkomen u en uw gasten. Als u een vergaderruimte huurt bij ons, dan heeft u toegang tot een aantal services die u helpen uw vergadering soepel te laten verlopen. Boek deze services van tevoren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat op de dag zelf alles voor u klaarstaat. Denk hierbij aan een lunch buffet, koffie of thee of eventueel een borrel. 

Onze voordelen

  • Aan de voet van de A15;
  • Per uur, dagdeel of dag te huur;
  • Gratis Wi-Fi;
  • Lunch buffet, koffie, thee of borrel mogelijk;
  • Een gastvrouw aanwezig;

Contact

Wilt u nou meer weten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons op de Hofweg in Spijkenisse. 

Contacteer ons via:

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg info@ondernemershuisspijkenisse.nl