Ons verhaal

Kantoor huren

Ondernemershuis in Spijkenisse is een goed bereikbare locatie waar gastvrijheid en flexibiliteit van grote waarde zijn. We hebben diverse soorten ruimtes in verschillende groottes, van vergader- en trainingsruimtes tot spreekkamers en gemeubileerde kantoorruimtes. Onze flexwerkplekken zijn ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele, laagdrempelige werkomgeving tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Onze gemeubileerde kantoorruimtes zijn per maand opzegbaar. We hebben ook (wanneer nodig) een bemande receptie waar cliënten kunnen worden ontvangen en doorverwezen. We zijn er trots op om gastvrijheid en flexibiliteit te bieden aan onze klanten en zijn altijd bereid om aan hun wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over het ondernemershuis en al onze mogelijkheden.

He ondernemershuis Spijkenisse is centraal gelegen aan de voet van de A15 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In het ondernemershuis staat een gezellige gastvrouw klaar om je te helpen indien nodig. Verder is er veel contact met andere ondernemers en is er genoeg ruimte om te werken en te vergaderen. We willen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn en bieden daarom verschillende opties voor huur onder één dak. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorruimte huren en vergaderingen of trainingen houden zonder naar verschillende locaties te hoeven gaan. Om de huur van de ruimtes overzichtelijk te houden, hebben we iedere ruimte een plaatsnaam gegeven die verwijst naar het mooie eiland Voorne-Putten. Zo willen we onze verbondenheid met de regio onderstrepen.

Kantoor ruimte huren

Onze gastvrouw

Cora Boerboom

”Mijn naam is Cora Boerboom en ik werk deeltijds in het Ondernemershuis en deeltijds bij Van ’t Hof, eigenaar van het Ondernemershuis Spijkenisse.

4 dagen per week ben ik werkzaam bij Van ’t Hof/Ondernemershuis Spijkenisse en 1 dag in de week volg ik een opleiding Schilderen aan de Academie van de Schone Kunsten te Arendonk.

Het Ondernemershuis Spijkenisse is een laagdrempelige locatie waar je ongestoord kan werken, precies hoe en wanneer het jou uitkomt. Je kunt er de juiste  kantoorruimte huren die je nodig hebt en dat in een inspirerende omgeving waar je elkaar tijdens het werk zakelijk kan ondersteunen en adviseren en wellicht elkaar kunt versterken. We hebben verschillende kantoren van verschillende groottes. Elke ruimte is voorzien van meubilair en ook een airco ontbreekt niet in de ruimte, zodat het op ieder moment  aangenaam vertoeven is.

Hebben we uw interesse gewekt? Wilt u meer informatie of een offerte-op-maat?

Bel of mail me voor een afspraak.”

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg cora@ondernemershuisspijkenisse.nl

 
 

tarieven

bereikbaarheid

Bij Ondernemershuis Spijkenisse hanteren we geen lidmaatschappen, pakketten of punten. We bieden scherpe prijzen zonder dat u hiervoor extra kosten hoeft te maken. Onze vergaderruimtes zijn per dagdeel of dag te huur, terwijl onze flexwerkplekken, spreekkamers en coachruimtes per uur, dagdeel of dag te huur zijn. We staan voor duidelijkheid en willen graag met je bespreken wat u persoonlijke wensen zijn, zodat we daar zo goed mogelijk aan kunnen voldoen. Informeer vrijblijvend naar onze prijzen en mogelijkheden.

Ondernemershuis Spijkenisse, is gelegen aan de Hofweg 1, op het bedrijventerrein Halfweg 1 in Spijkenisse en is goed bereikbaar voor Voorne en Putten, Botlek en Europoort. Daarnaast is het erg makkelijk en toegankelijk om met het OV te komen. 

-Het is gelegen aan de Groene Kruisweg;
-Vlakbij de A-15;
-Aan de voet van de Hartelbrug;
-Gratis voldoende parkeerplaatsen;
-Er is openbaar vervoer aanwezig.

Cursussen

Rijbewijskeuring

Naast de verhuur van kantoorruimte organiseert het ondernemershuis ook een tal van cursussen die u kunt volgen. 

  • VCA VOL/Basis
  • BHV
  • Veilig werken met de Hoogwerker
  • Veilig werken met de Heftruck

Ook zit bijna wekelijks een rijbewijskeuringsarts in het Ondernemershuis, waar u op afspraak terecht kunt, ook voor uw groot rijbewijs. Contact via de website rijbewijskeuringsArts.nl of 085-0180800. 

Contact

Wilt u meer weten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons op de Hofweg in Spijkenisse. 

Contacteer ons via:

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg info@ondernemershuisspijkenisse.nl