Ons verhaal

Ondernemershuis Spijkenisse is een goed bereikbare locatie waar aan gastvrijheid en flexibiliteit grote waarden word gehecht. Wij beschikken over diverse soorten ruimtes in verschillende groottes. Zo verzorgen wij vergader en trainersruimtes, spreekkamers, gemeubileerde kantoorruimtes en flexwerkplekken. Alles word zo laagdrempelig verhuurd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor gemeubileerde kantoorruimtes geld: per maand opzegbaar. We betchikken over en bemande receptie waar clienten kunnen worden ontvangen en doorverwezen. In ons restaurant kun je terecht voor en lunch, maar je kunt er ook bij een kop koffie, thee of fris drinken en natuurlijk netwerken.

Ondernemershuis Spijkenisse wil voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn, daarom zijn de mogelijkheden om te huren legio en dat allemaal onder één dak. Hoe makkelijk kun je het jezelf maken? Huur je bijvoorbeeld een kantoorruimte en wil je een vergadering of training houden, hoef je dat niet of verschillende locaties te doen, want dat kan allemaal bij Ondernemershuis Spijkenisse. Wil je naast het werken een lekkere lunch nuttigen? Dat kan in ons gezellige restaurant. Om het verhuren van de ruimtes overzichtelijk te houden, hebben we er voor gekozen iedere ruimte een plaatsnaam te geven. En plaatsnaam van het mooie eiland Voorne en Putten. We hebben hier voor gekozen om zo onze verbondenheid met de regio te onderstrepen.

Onze gastvrouw

Mijn naam is Cora Boerboom en ik werk deeltijds in het Ondernemershuis en deeltijds bij Van ’t Hof, eigenaar van het Ondernemershuis Spijkenisse.

4 dagen per week ben ik werkzaam bij Van ’t Hof/Ondernemershuis Spijkenisse en 1 dag in de week volg ik een opleiding Schilderen aan de Academie van de Schone Kunsten te Arendonk.

Het Ondernemershuis Spijkenisse is een laagdrempelige locatie waar je ongestoord kan werken, precies hoe en wanneer het jou uitkomt. Je kunt er de juiste  kantoorruimte huren die je nodig hebt en dat in een inspirerende omgeving waar je elkaar tijdens het werk zakelijk kan ondersteunen en adviseren en wellicht elkaar kunt versterken. We hebben verschillende kantoren van verschillende groottes. Elke ruimte is voorzien van meubilair en ook een airco ontbreekt niet in de ruimte, zodat het op ieder moment  aangenaam vertoeven is.

Hebben we uw interesse gewekt? Wilt u meer informatie of een offerte-op-maat?

Bel of mail me voor een afspraak.

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg cora@ondernemershuisspijkenisse.nl

 
 

tarieven

bereikbaarheid

Bij Ondernemershuis Spijkenisse hanteren we geen lidmaatschappen, verschillende soorten pakketten, of punten die zijn op te sparen. Wij zijn van mening dat wanner je voor een ieder scherpe prijzen hanteert, je hier geen gebruik van hoeft te maken. De vergaderruimtes zijn per dagdeel en dag te huur. Flexwerkplek, spreekkamer of coachruimte zijn per uur, dagdeel of dag te huur. Ondernemershuis Spikenisse staat voor duidelijkheid, vooraf bespreken we met elkaar wat jouw persoonlijke wensen zijn waar wij zoveel mogelijk aan tegemoet zullen proberen te komen. Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden

Ondernemershuis Spijkenisse, is gelegen aan de Hofweg 1, op het bedrijventerrein Halfweg 1 in Spijkenisse en is goed bereikbaar voor Voorne en Putten, Botlek en Europoort. Daarnaast is het erg makkelijk en toegankelijk om met het OV te komen. 

-Het is gelegen aan de Groene Kruisweg;
-Vlakbij de A-15;
-Aan de voet van de Hartelbrug;
-Gratis voldoende parkeerplaatsen;
-Er is openbaar vervoer aanwezig.

Cursussen

Rijbewijskeuring

Naast de verhuur van kantoorruimte organiseert het ondernemershuis ook een tal van cursussen die u kunt volgen. 

  • VCA VOL/Basis
  • BHV
  • Veilig werken met de Hoogwerker
  • Veilig werken met de Heftruck

Ook zit bijna wekelijks een rijbewijskeuringsarts in het Ondernemershuis, waar u op afspraak terecht kunt, ook voor uw groot rijbewijs. Contact via de website rijbewijskeuringsArts.nl of 085-0180800. 

Contact

Wilt u nou meer weten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons op de Hofweg in Spijkenisse. 

Contacteer ons via:

tel, symbol, phone-42860.jpg 06 55 26 10 86

letter, mail, mailing-147563.jpg info@ondernemershuisspijkenisse.nl