Recensies

Femmy Wolthuis Procesbegeleider en sparring partner in onderwijs | leiderschap | systemisch werken | ouderbetrokkenheid | eduwijs.com
Met plezier verzorg ik bij het Ondernemershuis Spijkenisse onze trainingen en daar zorgt Ina voor. Als gastvrouw laat ze ons voelen dat we echt welkom zijn. Ina geeft persoonlijke aandacht, denkt mee en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de randvoorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst goed zijn verzorgd. Ina, dank je wel! 

André van Noort, Oil, Gas & Chemicals, Sample Management, Dangerous Goods & Cargo Compliance, SGS Nederland B.V.
Ina, ik wil je hierbij bedanken voor de goede zorgen rondom de training die ik onlangs bij jullie gegeven heb. Voor het geven van trainingen is het Ondernemershuis een perfecte locatie. Goed bereikbaar, voldoende parkeer gelegenheid, zeer geschikte ruimte(s) en een prima verzorgde lunch (variërend aanbod bij meerdere dagen training!)

Kortom, een aanrader! Nogmaals bedankt en wat mij betreft tot de volgende keer!

Martin Castel  & Gerhard van der Kolk, VDK training en MC-training
Bij het eerste bezoek aan de gastdames Ina Tramper en Nel  van ’t Hof werd snel duidelijk dat het  OH een fantastische locatie is om trainingen te geven. De keuze uit  verschillende zalen qua grootte en opstellingen is groot. Erg opvallend is de flexibiliteit die we hebben ervaren, m.b.t.  allerlei zaken omtrent de training en catering. Naast de enorme gastvrijheid, de goede verzorging, tijdens de trainingen, was ook de  lunch fantastisch goed geregeld.

Het ‘’OH’’ heeft ervoor gezorgd dat al onze trainingen goed werden ontvangen door de deelnemers, niet alleen door hun diensten, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De waarde, die we allemaal hebben ervaren, zit in de enorme gastvrijheid en warmte die de gastdames van het OH uitstralen.We kunnen het OH dan ook zeer warm aanbevelen.

Marjolein en Maria, Trainers Siza
Wij waren voor het geven van een training in het ondernemershuis in Spijkenisse. De ontvangst is prima, de gastvrouw is op de hoogte van onze komst en vraagt ook of alles in orde is. Alles wat afgesproken is, is ook bekend en geregeld. De ruimte is erg prettig,  fijne temperatuur,  goede akoestiek en ruim. En de lunch is goed verzorgd. 

Pieter van der Breggen, Bakker Breggen
Vergaderingen/bijeenkomsten die we binnen de muren van ons bedrijf houden vallen vaak toch een beetje in het water doordat er altijd veel bedrijvigheid om ons heen is. Daarom is het voor ons prettig om af en toe op een ‘neutrale’ en rustige locatie even de tijd te nemen om belangrijke zaken te bespreken. Het Ondernemershuis biedt deze faciliteiten. Het is niet te gek, geen ‘over de top’ vergaderlocatie, maar het voldoet aan alle eisen die wij aan een dergelijke locatie stellen. Ons contact met de medewerkers van het Ondernemershuis is erg prettig en persoonlijk. De lijntjes zijn erg kort, waardoor het erg makkelijk schakelen is. De organisatie neemt daarnaast al een tijdje spullen bij ons af, waardoor het een win-win situatie is geworden.

Roy Verduyn, Industrierecruiters
Industrierecruiters was de trotse huurder van een mooie ruimte in het Ondernemershuis. “Een ideale praktische ruimte, goede service en uitstekende voorwaarden met een scherp tarief huren we hier graag kantoorruimte”, aldus Roy Verduyn eigenaar van Industrierecruiters.

Astrid Sijbers,Procesbegeleider Kwaliteit,Siza
Bedankt voor de gastvrijheid en service die wij mochten ontvangen bij het Ondernemershuis. Wij hebben daar een cursus gegeven voor de Zuidwester en zijn heel tevreden over de ruimte, gastvrijheid, flexibiliteit en overleg wat we hebben gehad. De lunch was prima!

 Antek Wozniakowski, De BezorgBakkerij
Omdat het Ondernemershuis op hetzelfde bedrijventerrein is gevestigd als één van de ambachtelijke bakkerijen waar de BezorgBakkerij haar brood en banket inkoopt, was de interesse voor deze trainingslocatie vrij logisch.
Voor het deel van de opleiding waar ingrediënten en producten bij nodig zijn is het erg handig dat het Ondernemershuis zo dicht bij de bakkerij is en de flexibiliteit die geboden wordt als het gaat het wisselend gebruik van de diverse zalen  sluit daar erg goed bij aan. Daarnaast zijn de ruimten goed verzorgd en zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig.  In combinatie met goed verzorgde horecafaciliteiten is het Ondernemershuis voor ons een ideale trainingsfaciliteit.

Alessia Joostensz (trainster Zuidwester)
Vaak training mogen geven in het ondernemershuis. De ruimtes zijn zeer prettig net als de service op maat. Echt een aanrader!

Jeroen E. Pasman (cursist)
Fijne ruimte voor trainingen. Lekkere lunch. Lieve mensen