Over Ondernemershuis Spijkenisse

Ondernemershuis Spijkenisse is een goed bereikbare locatie waar aan gastvrijheid en flexibiliteit grote waarden wordt gehecht. Wij beschikken over diverse soorten ruimtes in verschillende groottes. Zo verzorgen wij vergader en trainersruimtes, spreekkamers, gemeubileerde kantoorruimtes en flexwerkplekken. Alles wordt zo laagdrempelig verhuurd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor gemeubileerde kantoorruimtes geldt: per maand opzegbaar. We beschikken over een bemande receptie waar clienten kunnen worden ontvangen en doorverwezen. In ons restaurant kun je terecht voor een lunch, maar je kunt er ook  bij een kop koffie, thee of fris, netwerken. 

Ondernemershuis Spijkenisse gelegen aan Hofweg 1, bedrijventerrein Halfweg 1 in Spijkenisse is goed bereikbaar voor Voorne en Putten, Botlek en Europoort.
-Het is gelegen aan de Groene Kruisweg;
-Vlakbij de A-15;
-Aan de voet van de Hartelbrug;
-Gratis voldoende parkeerplaatsen;
-Er is openbaar vervoer aanwezig.

De vele mogelijkheden bij Ondernemershuis Spijkenisse
Ondernemershuis Spijkenisse wil voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn, daarom zijn de mogelijkheden om te huren legio en dat allemaal onder één dak. Hoe makkelijk kun je het jezelf maken? Huur je bijvoorbeeld een kantoorruimte en wil je een vergadering of training houden, hoef je dat niet op verschillende locaties te doen, want dat kan allemaal bij Ondernemershuis Spijkenisse. Wil je naast het werken een lekkere lunch nuttigen? Dat kan in ons gezellige restaurant. Om het verhuren van de ruimtes overzichtelijk te houden, hebben we er voor gekozen iedere ruimte een plaatsnaam te geven. Een plaatsnaam van het mooie eiland Voorne en Putten. We hebben hier voor gekozen om zo onze verbondenheid met de regio te onderstrepen.


Korte uitleg tarieven 
Bij Ondernemershuis Spijkenisse  hanteren we geen lidmaatschappen, verschillende soorten pakketten, of punten die op te sparen zijn. Wij zijn van mening dat wanneer je voor een ieder scherpe prijzen hanteert, je hier geen gebruik van hoeft te maken. Ondernemershuis Spijkenisse staat voor duidelijkheid, vooraf bespreken we met elkaar wat jouw persoonlijke wensen zijn waar wij zoveel mogelijk aan tegemoet  zullen komen.