De Bezorgbakkerij

De BezorgBakkerij.nl is een jonge franchise organisatie die haar franchisenemers in staat stelt om een eigen onderneming op te bouwen op het gebied van het verkopen van brood en banket. Weer net als vroeger vers ambachtelijk brood tegen supermarktprijzen gratis aan huis bezorgd. Helemaal van deze tijd waarin consumenten het heel vanzelfsprekend vinden om van alles thuis op de bank via de laptop of tablet te bestellen en lekker gemakkelijk thuis te laten bezorgen.

De Bezorgbakkerij.nl heeft voor ondernemers een concept ontwikkelt dat het inspelen op deze behoefte mogelijk maakt door middel van o.a. een website, marketingmateriaal, opleiding en training en centrale inkoop.

De startende ondernemers krijgen voordat zij beginnen bij de BezorgBakkerij.nl een gedegen basisopleiding en vanuit die behoefte zijn wij in contact gekomen met het Ondernemershuis. Een belangrijk onderdeel van deze basisopleiding is de kennis over enerzijds brood en banket en anderzijds het vervaardigingsproces zoals dat plaatsvindt in een echter ambachtelijke bakkerij. Omdat het Ondernemershuis op hetzelfde bedrijventerrein is gevestigd als één van de ambachtelijke bakkerijen waar de BezorgBakkerij haar brood en banket inkoopt, was de interesse voor deze trainingslocatie vrij logisch.

Voor het deel van de opleiding waar ingrediënten en producten bij nodig zijn is het erg handig dat het Ondernemershuis zo dicht bij de bakkerij is en de flexibiliteit die geboden wordt als het gaat het wisselend gebruik van de diverse zalen  sluit daar erg goed bij aan. Daarnaast zijn de ruimten goed verzorgd en zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig.  In combinatie met goed verzorgde horecafaciliteiten is het Ondernemershuis voor ons een ideale trainingsfaciliteit.