W & S Detachering


Richard Vesters en Ton Smulders zijn samen de stuwende kracht achter W&S Detachering. Al zes jaar is het bureau succesvol in het vinden van kandidaten voor projectmatige en vaste banen in de techniek.

Zes jaar geleden begonnen ze letterlijk met niks. Een bureau, een telefoon en aan de slag. De sleutel naar succes is gauw gevonden en binnen een jaar staat een professioneel detacheringsbureau. De basis van het succes ligt vooral in de werkwijze. “Wij schuiven niet zomaar klakkeloos een CV door,” leggen Richard en Ton uit. “Wij investeren om de mens achter het papiertje te kennen. Ook investeren wij in onze opdrachtgevers en weten in ons achterhoofd precies wat de opdrachtgever zoekt.“ Sinds kort houden Richard en Ton kantoor in Ondernemershuis Spijkenisse, Hofweg 1 in Spijkenisse. Een goed bereikbare locatie met gratis parkeer gelegenheid. De locatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. We hebben voor Spijkenisse gekozen omdat wij actief zijn in het gebied Zuid Holland omgeving Dordrecht, Spijkenisse en Rotterdam.

Menselijk gezicht
Terugkijkend op de afgelopen zes jaar geven Richard en Ton aan dat de crisis best even lastig was, maar ze laveerden zich er mooi doorheen. Zij leggen de nadruk op eerlijk zijn met een menselijke gezicht. “Als wij een gesprek aangaan met een kandidaat koppelen wij snel terug of wij de persoon gaan voorstellen of niet. Dat is duidelijk! Ook proberen wij goed te doorgronden wat nu het best bij de kandidaat past. Komt het tot een match dan gaan we ook altijd nog even kijken op de nieuwe werkplek.

Passie
Eigenlijk hebben Richard en Ton van hun passie hun vak gemaakt. Ze vinden het leuk om op zoek te gaan naar de juiste man op de juiste plek. Ze doen dit op een professionele, maar ook enthousiaste wijze. Zo nemen zij ook ‘s avonds de telefoon nog op. Goede technici helpen aan een werkplek die bij hem of haar past daar gaan ze voor. Beiden hebben een technische achtergrond die hier goed bij helpt. 
 

Certificering
Het bureau beschikt ook over een VCU certificaat. Ton legt uit. “Wij leveren technisch personeel voor o.a werktuigbouwkunde, elektrotechniek etc. Deze bedrijven voeren soms  werk uit in zogenaamde risicovolle omgevingen zoals constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen. Het certificaat laat zien dat wij extra aandacht hebben voor de gezondheid en de veiligheid van onze mensen.” 

Op de website
 “Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten met een technische opleiding op lager, middelbaar of hoger niveau in de elektrotechniek, werktuigbouw, scheepsbouw, bouwkunde of installatietechniek.”  Op de website www.w-sdetachering.nl staan de actuele vacatures vermeld. Heb je een interessante achtergrond in de techniek dan gaan wij ook graag het gesprek aan.