Vergaderen

Vergaderruimte huren Spijkenisse

Zoek je een betaalbare vergaderruimte in de buurt van Spijkenisse? Ondernemershuis Spijkenisse verzorgt vergaderingen en bijeenkomsten van 5 t/m 100 personen. We beschikken namelijk over diverse ruimtes in verschillende groottes. Zowel overdag als 's avonds kun je bij ons terecht. 

Goed bereikbaar, gratis parkeren
Het Ondernemershuis is een goede locatie om voor een overleg af te spreken met collega’s, zakenpartners en zakenrelaties die vanuit verschillende plaatsen moeten komen (zie ook bereikbaarheid).

Lunchbuffet
Bij de huur van vergader/trainingsruimtes is het mogelijk om een lunchbuffet te nuttigen. Er is keus uit verschillende soorten lunches. De lunch wordt in ons gezellige restaurant als buffet opgesteld.
Wens je een aangepaste catering voor lunch of avondeten, dan kan in overleg een alternatief worden vastgesteld, waarvoor een passende offerte zal worden gemaakt.

Een lunchbuffet bestaat uit:

Eenvoudig lunchbuffet:

Diverse soorten broodjes,
een uitgebreid scala aan beleg,
melk, vruchten- of zuiveldrank,
handfruit.

Luxe lunchbuffet:
Het eenvoudige lunchbuffet wordt aangevuld met luxe belegsoorten en een warme snack, wrap of soep.

Hier wordt een vaste prijs per persoon voor berekend.

Opkikkertje/ afzakkertje
Mocht er tijdens vergadering/ training behoefte zijn aan ''een opkikkertje'' in de vorm van versnapering, fris of anderzijds dan verzorgen wij dat graag.

Zit de vergadering/ training er op, maar ben je nog niet uitgepraat? Dan kan het prettig zijn om in een ongedwongen sfeer alles nog even de revue te laten passeren onder het genot van een hapje en een drankje. Informeer naar een van onze borrelarrangementen.

Bij Ondernemershuis Spijkenisse is het allemaal mogelijk. Neem het mee in de reservering en wij verzorgen het.

Het nuttigen van eigen consumpties wordt niet op prijs gesteld.

Reserveer vergaderruimte door te bellen: 06-55261086 / 06-21868199 of via info@ondernemershuisspijkenisse.nl Je kunt ook het reserveringsformulier invullen.